Foto Team Gouwe Sports Tuimeljudo
Horizontaal donker grijs blok

Tuimeljudo

Tuimeljudo of peuterjudo is judo voor kinderen van 2 en 3 jaar oud. Peuters doen niets liever dan bewegen en daar past judo perfect bij. Zo gaat al spelenderwijs de motorische ontwikkeling met sprongen vooruit.

Bij ons heeft elke les een ander thema, waar de jonge judoka’s helemaal in op gaan. Zo leren ze hoe ze het beste kunnen vallen en samenwerken met andere kinderen. De les duurt bij de peuters drie kwartier en wordt gegeven op woensdag en vrijdag.
Horizontaal donker grijs blok
Foto Team Gouwe Sports Tuimeljudo
Sommige kinderen doen gelijk uit zichzelf de hele les mee. Terwijl andere kinderen het de eerste keren spannend vinden in zo'n grote zaal. Daarom mogen ouders bij ons altijd meedoen met de les.

Wil jij ook met je kindje komen tuimelen bij ons? Je zult zien dat de judoles al snel één van de hoogtepunten van jullie week wordt. Het is echt een moment in de week waarin je samen met je kindje bijna een uur quality time hebt.

De eerste keer dat jullie langskomen voor een proefles is het dragen van een judopak natuurlijk niet verplicht. Wanneer je besluit om je in te schrijven, kunnen wij een judopak leveren voor een scherpe prijs.

Tijdens de les mogen er geen scherpe kledingstukken gedragen worden, zoals bijvoorbeeld een riem of sierraden, dit in verband met de veiligheid van de kinderen.
Inschrijven

Schrijf je in voor een proefles met de knipperende knop rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Foto Team Gouwe Sports Tuimeljudo
Horizontaal donker grijs blok

Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 85036463