Summer School

Doe jij ook mee met onze Summer School?

Een sportieve, vet gave Summer School voor leden en niet-leden!

Judo en Stay fit
Deze zomer (van 20 juli t/m 30 augustus) kun je iedere woensdag terecht bij Team Gouwe Sports. Ook als je nog geen lid bent ben je van harte welkom om te judoën of om je conditie op peil te houden.

Judoën kan al vanaf 2 jaar. Naast tuimeljudo voor 2 en 3 jarigen zijn er iedere week lessen voor kleuters, jeugd, jong volwassenen en volwassenen. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Alle lessen en trainingen staan onder leiding van een vakleerkracht.

Naast judo is er iedere woensdagavond ook een stay-fit training. Hiermee hou jij je conditie op peil. Deze duur- en krachttraining is ontwikkeld vanuit het judo. Je mag meedoen als 10 jaar of ouder bent. Terwijl je werkt aan je uithoudingsvermogen worden al je spiergroepen aangesproken.

Rooster Summer School
Download het lesrooster van de Summer School door hier te klikken.

Survival Run 
Als afsluiter van de vakantie en als startschot voor het nieuwe seizoen, organiseren wij op zondag 30 augustus een survivalrun. Voor de allerkleinsten (4 t/m 6 jaar) organiseren we een mini run. Samen met bijvoorbeeld je vader en/of moeder leg je als een dappere samoerai een parcours vol met uitdagende hindernissen af.

Voor de leeftijd 6 t/m 12 jaar organiseren we een jeugdrun. Ook hier een parcours met verschillende hindernissen dat je zo snel mogelijk probeert af te leggen.

Voor wie durft wacht een speciaal parcours. Je doel is om tijdens deze beloftenrun zo ver mogelijk te komen op dit parcours binnen een vast gestelde tijd. Dit parcours is voor iedereen 10 jaar en ouder.

Voor alle deelnemers wacht bij de finish eeuwige roem en een aandenken.

Inschrijfgeld
Er zijn geen kosten verbonden om tijdens de zomervakantie mee te doen aan de lessen, trainingen en de survivalrun. Deelname is zowel voor leden als niet-leden gratis. Er geldt wel een maximum aantal deelnemers. Wees er dus op tijd bij want vol is vol!

Volg ons op sociale media voor eventuele aanvullende informatie en hou de website in de gaten.

Aanmelden
Voor de Summer school meld jij je vooraf aan via het inschrijfformulier stay fit & zomerjudo en inschrijfformulier survivalrun. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Iedereen die nieuwe judovrienden wil maken is van harte welkom om deze zomer mee te doen aan onze Summer School.

Alvast een hele fijne vakantie gewenst en tot snel in de dojo!

Inschrijven


Enthousiast geraakt en zin om mee te doen?Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 68675232