Foto Team Gouwe Sports Judo Promoties
Horizontaal donker grijs blok

Informatie

Onze judoka’s van 2 jaar en ouder en van witte tot bruine band kunnen in week 2 van 2022 weer laten zien wat ze hebben geleerd tijdens de judolessen. Laat ons de beste technieken zien die je in huis hebt. Heupworpen, schouderworpen, beenhaken, armworpen, beenvegen, offerworpen, combinaties, overnames, kanteltechnieken, houdgrepen, bevrijdingen en als je oud genoeg bent, armklemmen en verwurgingen.

Inschrijven
Sta jij ook te trappelen? Ga jij ook voor een volgende slip of voor een hogere band? Als je tuimelaar (2 en 3 jaar) krijg je een origineel tuimeldiploma en een verassing. Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Dit kan tot en met zondag 26 december 2021. Daarna is de inschrijving gesloten. Je hoeft natuurlijk geen promotie te doen. Wanneer je geen promotie wilt doen, mag je wel gewoon meedoen aan de promotieles. Wij hopen uiteraard dat zoveel mogelijk judoka’s promotie doen. Weet je niet zeker of je al toe bent aan promotie, vraag je sensei (docent) om advies. Heb je besloten om promotie te doen, dan is het niet nodig om zenuwachtig te zijn. Zie het meer als een feestje om een extra slip of nieuwe band te verdienen. Je promotie is een feestelijk moment om trots op te zijn. Je docent geeft je immers het tuimeldiploma, slip of band die je inmiddels waard bent en jij zelf hebt verdiend.

Horizontaal donker grijs blok
Foto Team Gouwe Sports Judo Promoties
Valmaatje
Iedereen kan met iedereen judoën. Judoka's helpen elkaar altijd en overal. Dit geldt ook tijdens de promotielessen. Judoka's die samen judoën vormen een team. Wie het fijn vindt, kan van te voren afspreken met bijvoorbeeld iemand uit jouw les om valmaatje (uke) voor je te zijn tijdens de promotieles. Dit geef je aan op je inschrijfformulier. Je bent zelf verantwoordelijk voor de afspraak met jouw uke. Kies zorgvuldig en spreek goed af. Tijdens de promotieles kan iemand maar voor één judoka valmaatje zijn.

Voorbereiding
Tijdens de lessen behandelen en oefenen we, in blokken van 4 weken, alles wat je hoort te weten en te kunnen voor een volgende slip of band. In de weken voor de promotie staan de lessen in het teken van de promotie en wordt alles nog eens herhalen.
Tijdens de les gebruiken we Japanse benamingen. Wil je iedereen versteld laten staan van hoeveel Japanse woorden jij kent? Download dan hier alle Japanse woorden die je nodig hebt op de judomat.

Iedereen die mee wil doen met de promotie moet zich opgeven via het digitale inschrijfformulier rechts op deze webpagina. Ben je al oranje band (4e kyu), of ouder dan 11 jaar, dan mag je alleen promotie doen op uitnodiging van de docent. Voor de promotie voor groene band (3e kyu) en hoger verwachten we ook een demonstratie van een klein deel van of het nage-no-kata of het go-no-sen-no-kata. Je docent kan je alles vertellen hoe jij je hier samen op kunt voorbereiden en wanneer je hiervoor kunt komen trainen.

Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, wordt deze verder verwerkt. Naast een bevestiging ontvang je van ons een factuur. Let op, je bent pas definitief ingeschreven als wij je betaling hebben ontvangen. Het verschuldigde inschrijfgeld moet uiterlijk maandag 3 januari 2022 aan ons zijn overgemaakt op rekeningnummer NL58ABNA0246674008 o.v.v. het factuurnummer. Deze staat op de nota.

Foto Team Gouwe Sports Judo Promoties
Horizontaal donker grijs blok
Toeschouwers
Vaders, moeders, opa's en oma's, zijn normaal gesproken altijd welkom om te komen kijken. Bij de promotieles is dit natuurlijk extra leuk. Of we toeschouwers mogen toelaten is afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

Aan het einde van de promotie worden nieuwe slippen normaal gesproken door onze unieke slippenservice direct op de band genaaid. We bekijken nog of dit mogelijk is onder de gegeven omstandigheden.

Wij kijken uit naar al het prachtige judo dat we te zien gaan krijgen, schrijf je snel in!

Wanneer
Maandag 10, Woensdag 12, vrijdag 14 en zaterdag 15 januari 2022 tijdens de lessen.

NB - de eerstvolgende promotiedata zijn maandag 20, woensdag 22, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 (week 25).

Let op, op onze locatie Maria Duystlaan nemen we geen promoties af. Volg je op dinsdag les op de locatie Maria Duystlaan, dan kun je promotie doen in één van de parallel lessen op één van de andere dagen op onze locatie aan De Gaullelaan. Dat zijn:

Kabouterjudo (5 tot 6 jaar)
 • woensdag 15:00 - 16:00 uur
 • zaterdag 09:00 - 10:00 uur
 • zaterdag 10:00 - 11:00 uur

 • Jeugdjudo (6 tot 12 jaar)
 • maandag 17:00 - 18:00 uur
 • woensdag 17:00 - 18:00 uur
 • vrijdag 17:00 - 18:00 uur
 • zaterdag 11:00 - 12:00 uur (6 tot 8 jaar)
 • zaterdag 12:00 - 13:00 uur (8 tot 12 jaar)

 • Waar
  De dojo, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft.

  Kosten
  Tot 4 jaar €5,00, tot 12 jaar €6,50 en vanaf 12 jaar €10,50. Inbegrepen zijn behaalde band of slip.

  Wat neem je mee?
  Voor wie lid is van de Judobond Nederland, denk aan je JBN paspoort. Lever deze voor aanvang van je examenles in om je gradatie bij te laten schrijven en af te laten tekenen in je paspoort.

  Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 85036463