Foto Team Gouwe Sports Jeugdjudo
Horizontaal donker grijs blok

Jeugdjudo

Jeugdjudo is judo voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Onze jeugdjudo lessen zijn onderverdeeld naar leeftijd. We hebben groepen voor 6 en 7 jarigen, groepen voor 8 en 9 jarigen en groepen voor 10 jaar en ouder. We hebben lessen voor beginners en gevorderden. Het maakt niet uit of je doorstroomt vanuit één van onze kleuterlessen of nieuw begint, iedereen is welkom.

Ben je zes jaar en doe je al mee bij de kleuters dan zal, in overleg met je vader of moeder, besloten worden of en wanneer je doorstroomt naar een jeugdjudo les. Kleuters zijn meestal hartstikke trots als ze mogen doorstromen naar één van de jeugdlessen. De meesten zijn daar rond hun zesde ook echt aan toe. Is dit niet het geval, dan kleuter je gewoon wat langer door. Je hoeft pas naar een volgende groep als je er aan toe bent.
Horizontaal donker grijs blok
Foto Team Gouwe Sports Jeugdjudo
Waarom jeugdjudo?

Als beginnend judoka leer je eerst de basisbeginselen van judo. Veilig leren vallen is in deze fase van je leven belangrijker dan ooit, want net als met zoveel dingen in het leven leer je judo met vallen en opstaan.

Alle motorische vaardigheden worden continu gestimuleerd tijdens een jeugdjudo les bij Team Gouwe Sports. Net als bij alle andere lessen mogen je vader, moeder, opa, oma of wie dan ook langs de kant in stilte de les meebeleven.

Wanneer je judo fantastisch vindt, hebben we voor jou ook onze eigen 'Sterk4Elkaar' Puntencompetitie en de Team Gouwe Academy. In onze Academy leiden we je stap voor stap op tot wedstrijdjudoka. Na verloop van tijd doe je samen met andere Team Gouwe judoka’s mee aan wedstrijden in de regio en later ook daarbuiten. Meer over de Academy lees je hier. Wil je geen echte wedstrijden judoën dan hoeft dat niet. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier beleefd aan judo.
Wat heb je nodig om mee te doen?

Als je komt voor een proefles dan hebben wij voor jou een leenpak klaarliggen. Nadat je echt ingeschreven bent, draag je jouw eigen judokleding. Dit wil zeggen een judopak en een judoband. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in alle maten en tegen een zeer scherpe prijs.

Voor de veiligheid is het niet toegestaan om oorbellen of sierraden te dragen op de judomat.

Ouders mogen bij ons de les van hun kind in stilte bijwonen langs de kant.

Inschrijven

Schrijf je in voor een proefles met knipperende knop rechts.
Foto Team Gouwe Sports Jeugdjudo
Horizontaal donker grijs blok

Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 85036463