Foto Team Gouwe Sports Japanse Speurtocht
Horizontaal donker grijs blok

Japanse Speurtocht

De wegen op en de lanen in!

Bewegen is super belangrijk voor jong en oud. Zeker nu! Het houdt ons allemaal geestelijk en lichamelijk gezond. Ga daarom weg van je beeldscherm en trek er deze voorjaarsvakantie samen op uit!

Op zondag 28 februari organiseren wij een JAPANSE – PUZZELSPEURTOCHT voor het hele GEZIN! Het wordt een machtig mooie tippel over verharde en onverharde paden door het Delftse Hout. Om de weg terug te vinden, bundel je onderweg de krachten en los je samen verschillende fascinerende raadsels op over judo en het land van de rijzende zon.

Wanneer: zondag 28 februari 2021, starttijd tussen 10:00 en 13:00 uur
Waar: Delftse Hout, parkeerplaats P4 (zie verder hieronder)
Afstand: ongeveer 4,5 kilometer
Met wie: Alleen of gezellig met je gezinsleden of huisgenoten
Horizontaal donker grijs blok
Foto Team Gouwe Sports Japanse Speurtocht
Om het risico op corona zo klein mogelijk te houden, zijn er de volgende spelregels:

 • Het lopen van de route gebeurt enkel met leden van je eigen gezin of met huisgenoten. Voor judoka’s tot 12 jaar is dit verplicht. Er loopt vanuit de Team Gouwe Sports geen begeleiding mee.
 • Elk groepje van één gezin of huisgenoten krijgt een dag van tevoren een starttijd. Je kan bij het inschrijven een voorkeursstarttijd kiezen. We starten om de 10 minuten. Zo zorgen we ervoor dat de groepjes op voldoende afstand van elkaar de route bewandelen en iedereen altijd voldoende afstand tot andere mensen kan houden.
 • Contact met de technische staf van Team Gouwe Sports is beperkt tot een minimum. Er zal iemand aanwezig zijn op het begin- en eindpunt.
 • Het lopen van de route is op eigen gelegenheid en op eigen risico. Er is onderweg geen verzorging. Zorg zelf voor geschikte wandelschoenen, en iets te eten of te drinken voor onderweg. Ga vóór vertrek thuis nog even naar de WC. Om ervoor te zorgen dat niemand onderweg verdwaalt, krijgt elk groepje wel een noodenvelop mee, met daarin de volledige route.
 • Inschrijven
  Let op, iedereen moet zich inschrijven met de knop hier rechts. Je kan inschrijven tot en met vrijdag 26 februari a.s.

  Je ontvangt dan uiterlijk op zaterdag 27 februari de definitieve starttijd en de laatste informatie.

  Vertrek en Finish
  Vanaf parkeerplaats P4 in de Delftse Hout

  Let op – het startpunt (parkeerplaats P4) bevindt zich op de hoek van de Tweemolentjeskade en de Noordeindseweg, ter hoogte van het naaktstrand, coördinaten: 52°01'32.7"N 4°22'52.1"E.
  Foto Team Gouwe Sports Japanse Speurtocht
  Horizontaal donker grijs blok

  Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 68675232