Foto Team Gouwe Sports Grote Club Actie
Horizontaal donker grijs blok

Grote Club Actie

Team Gouwe Sports gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Vorig jaar hebben we met onze club meegedaan met de Grote Clubactie. We hebben toen maar liefst € 2.934,84 opgehaald met elkaar. Help jij dit jaar ook mee om dit bedrag te overtreffen? Dan kunnen we met elkaar weer gave activiteiten gaan doen, zoals survivallen, extra dingen bij de puntencompetitie, gave judoclinics van toppers of een heuse Japanse budodag.

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. We willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Hoe meer loten er verkocht worden hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van ons cluppie. Zo kunnen wij weer vetgave activiteiten voor jullie organiseren!

Horizontaal donker grijs blok
Foto Team Gouwe Sports Grote Club Actie
Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Aanmelden als verkoper
Wij zoeken enthousiaste verkopers. Wordt jij dit jaar onze topverkoper? Naast onze wedstrijdjudoka’s van de selectie en de kweekvijver zoeken we nog meer enthousiaste verkopers.

Wil jij ook graag verkopen voor de club, laat dit dan snel weten per e-mail aan meester Lars Dan zorgen wij ervoor dat je de verkoopspullen in de les ontvangt. Verkoop jij meer dan 20 loten ontvang je ook nog een echt Team Gouwe gadget. Voor degene die de meeste loten verkoopt is er nog een grote verrassing.
Foto Team Gouwe Sports Grote Club Actie
Horizontaal donker grijs blok

Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 85036463