Foto Team Gouwe Sports Buitentraining
Horizontaal donker grijs blok

Buitentraining

Wat is buiten trainen in coronatijd?
Buiten trainen in coronatijd is samen judoƫn voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 2 t/m 17 jaar. Voor de allerjongsten (2 t/m 3 jaar) organiseren we op zaterdagochtend Kids Judo Challenges waarbij 1 ouder en 1 kind worden uitgedaagd. Voor de overige leeftijdsgroepen zijn er trainingen op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bij koud weer geven we een JudoFit training op dezelfde locatie.

Je hoeft geen lid te zijn om mee te mogen doen. Het maakt ook niet uit of je al eerder hebt gejudood of niet. We geven training volgens de richtlijnen van het RIVM, het protocol veilig sporten van NOC-NSF en in samenspraak met de gemeente Delft.

Net als voor iedereen, is dit voor ons een uitzonderlijke situatie. We evalueren wekelijks wat goed gaat, wat beter kan en we passen ons daarop aan. We horen graag van jou, hoe je de lessen ervaart, wat je goed vindt en waar je ruimte ziet voor verbetering.

Inschrijven
Let op, iedereen moet zich inschrijven met de knoppen hier links en rechts. Is je les vol, schrijf je dan in op de wachtlijst. Om het inschrijven zo eerlijk mogelijk te laten te laten verlopen, moet iedereen zich iedere week opnieuw inschrijven voor de lessen in de daaropvolgende week. Inschrijven kan steeds op zaterdag en zondag. Als de inschrijving gesloten is, kan je nog inschrijven op de wachtlijst.

De trainingen zijn opgedeeld in verschillende uren zodat het leeftijdsverschil niet te groot is. Er zijn trainingen voor de leeftijden 2 t/m 3 jaar, 4 t/m 5 jaar, 6 t/m 7 jaar, 8 t/m 9 jaar en 10 t/m 17 jaar.

Kleding
 • Judokleding (jas, band, broek)
 • Tas om je persoonlijke eigendommen in op te bergen
 • Bidon voor eigen gebruik
 • Warme onderkleding voor onder je judokleding
 • Horizontaal donker grijs blok
  Foto Team Gouwe Sports Buitentraining
  Kids Judo Challenges (2 t/m 3 jaar)
  De challenges duren een half uur en vinden iedere zaterdag plaats tussen 09:30 uur en 11:00 uur. Iedere week bedenken we zes nieuwe uitdagingen die een ouder (of begeleider) samen met zijn/haar kind kan doen. Wie van de twee doet de oefening het vaakst, het meest of juist het snelst. Na afloop zetten we een stempel op jullie stempelkaart. Hebben jullie samen zes stempels gehaald dan is er een kleine verassing.

  Vanwege de geldende corona maatregelen maar 1 ouder of volwassen begeleider per kind en afzonderlijke koppels. Je hebt een vaste start- en eindtijd. Die je ontvangt per mail. Hiervan kan zonder overleg niet van worden afgeweken. Je meld je uiterlijk 5 minuten voor je starttijd bij het hek van het schoolplein. Daar krijg je verdere instructies en begint je sportieve avontuur!

  Zijn alle tijdsblokken vol dan komen jullie op de reservelijst en nemen we contact op als iemand zich afmeldt.

  We vragen iedereen om zich te houden aan de gedragsregels zoals vermeld in het Protocol Verantwoord Sporten. Hierin is duidelijk beschreven wat er verwacht wordt van de sporters en begeleiders.

  Locatie
  De lessen en trainingen worden gegeven op het schoolplein van de Rembrandtschool, Rooseveltlaan 49. Dit is op minder dan 50 meter van onze dojo aan de De Gaullelaan. We hebben toestemming van de schooldirectie en de gemeente om gebruik te maken van het plein.

  Brengen en halen
  Als het kan en mag, kom je alleen en te voet naar de trainingslocatie. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang en houdt 1,5 meter afstand. Wordt je gebracht en gehaald dan laat je ouder/verzorger jou achter bij de ingang (De Gaullelaan) en verlaat hij/zij zo snel mogelijk de omgeving. Op het schoolplein is een fietsenstalling. Ouders/verzorgers mogen niet het terrein op. Kom je met de auto, parkeer je auto niet in de straat en kom het laatste stuk te voet. Haal, na afloop van de les, je kind(eren) op aan de andere kant van het schoolplein dat wil zeggen op de Rooseveltlaan.

  Namens Team Gouwe Sports is op locatie een coronacoƶrdinator aanwezig die helpt en assisteert om alles in goede banen te leiden.

  Laten we er met zijn allen iets moois van maken in deze lastige tijd.

  Inschrijven
  Doe je met de knipperen knoppen links en rechts.
  Foto Team Gouwe Sports Buitentraining
  Horizontaal donker grijs blok

  Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 68675232