Foto Team Gouwe Sports Buitentraining
Horizontaal donker grijs blok

Buitentraining

Wat is buiten trainen in coronatijd?
Buiten trainen in coronatijd is samen bootcampen voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 2 t/m 17 jaar. Voor de allerjongsten (2 t/m 5 jaar) organiseren we op zaterdagochtend Kids Judo Challenges waarbij 1 ouder en 1 kind worden uitgedaagd. Voor de overige leeftijdsgroepen zijn er trainingen op woensdag en op vrijdag.

Je hoeft geen lid te zijn om mee te mogen doen. Het maakt ook niet uit of je al eerder hebt gejudood of niet. We geven training volgens de richtlijnen van het RIVM, het protocol veilig sporten van NOC-NSF en in samenspraak met de gemeente Delft.

Net als voor iedereen, is dit voor ons een uitzonderlijke situatie. We evalueren wekelijks wat goed gaat, wat beter kan en we passen ons daarop aan. We horen graag van jou, hoe je de lessen ervaart, wat je goed vindt en waar je ruimte ziet voor verbetering.

Inschrijven
Let op, iedereen moet zich inschrijven met de knoppen hier rechts. Is je les vol, schrijf je dan in op de wachtlijst. Om het inschrijven zo eerlijk mogelijk te laten te laten verlopen, moet iedereen zich iedere week opnieuw inschrijven voor de lessen in de daaropvolgende week. Inschrijven kan steeds op zaterdag en zondag. Als de inschrijving gesloten is, kan je nog inschrijven op de wachtlijst.

Buiten trainingen
De trainingen zijn opgedeeld in verschillende uren zodat het leeftijdsverschil niet te groot is. Er zijn trainingen voor de leeftijden 2 tm/ 5, 6 t/m 7 jaar, 8 t/m 9 jaar en 10 t/m 17 jaar.

Horizontaal donker grijs blok
Foto Team Gouwe Sports Buitentraining
Kids Judo Challenges (2 t/m 5 jaar)
De challenges duren een half uur en vinden iedere zaterdag plaats tussen 10:00 uur en 12:30 uur. Iedere week bedenken we zes nieuwe uitdagingen die een ouder (of begeleider) samen met zijn/haar kind kan doen. Wie van de twee doet de oefening het vaakst, het meest of juist het snelst. Na afloop zetten we een stempel op jullie stempelkaart. Hebben jullie samen zes stempels gehaald dan is er een kleine verassing.

Vanwege de geldende corona maatregelen maar 1 ouder of volwassen begeleider per kind en afzonderlijke koppels. Je hebt een vaste start- en eindtijd. Die je ontvangt per mail. Hiervan kan zonder overleg niet van worden afgeweken. Je meld je uiterlijk 5 minuten voor je starttijd bij het hek van het schoolplein. Daar krijg je verdere instructies en begint je sportieve avontuur!

Zijn alle tijdsblokken vol dan komen jullie op de reservelijst en nemen we contact op als iemand zich afmeldt.

We vragen iedereen om zich te houden aan de gedragsregels zoals vermeld in het Protocol Verantwoord Sporten. Hierin is duidelijk beschreven wat er verwacht wordt van de sporters en begeleiders.

Locatie
De lessen en trainingen worden gegeven op het schoolplein van de Rembrandtschool, Rooseveltlaan 49. Dit is op minder dan 50 meter van onze dojo aan de De Gaullelaan. We hebben toestemming van de schooldirectie om gebruik te maken van het plein.

Halen en brengen
Als het kan en mag, kom je alleen en te voet naar de trainingslocatie. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang en houdt 1,5 meter afstand. Wordt je gebracht en gehaald dan laat je ouder/verzorger jou achter bij de ingang (De Gaullelaan) en verlaat hij/zij zo snel mogelijk de omgeving. Op het schoolplein is een fietsenstalling. Ouders/verzorgers mogen niet het terrein op.

Namens Team Gouwe Sports is op locatie een coronacoördinator aanwezig die helpt en assisteert om alles in goede banen te leiden.

Laten we er met zijn allen iets moois van maken in deze lastige tijd.

Inschrijven
Doe je met de knipperen knoppen rechts.
Foto Team Gouwe Sports Buitentraining
Horizontaal donker grijs blok

Contact Info

  • Gymzaal, De Gaullelaan 1, 2625 PH Delft
  • 06-11000360
  • NL58ABNA0246674008, Team Gouwe Sports
  • KvK nummer, 68675232