Bring a friend

Wil jij een maand gratis komen trainen? Dan is onze jongste actie beslist iets voor jou!

Als jij iemand lid maakt van Team Gouwe Sports dan train jij 1 maand gratis. Iedere keer als jij iemand lid maakt, geven wij jou een maand cadeau. Hoe cool is dat?

Behalve één maand gratis judoën kun je ook gaan voor een officieel, vet gaaf rugembleem met daarop je naam en ons clublogo of kiezen voor een clubembleem voor op je borst plus een bidon met clublogo.

Het kan niet op
Ook degene die jij lid maakt, traint de eerste maand gratis of krijgt een rugembleem of een clubembleem (borst) in combinatie met een bidon.

Wees er snel bij! Deze actie loopt tot 10 februari 2020.
Aan deze actie kunnen zowel leden als ouders en/of verzorgers van leden van 18 jaar of jonger meedoen.

Ken je iemand die op judo wil? Meldt hem of haar dan razendsnel aan en ga goed van start dit jaar!

Hoe werkt deze actie?

Om in aanmerking te komen voor deze actie, vragen wij slechts en kleine inspanning. Zorg er voor dat je vriend/ vriendin/ familielid/ klas- of buurtgenoot wordt aangemeld via het proeflesformulier op deze website voor een vrijblijvende proefles.

Vergeet niet je naam als aangever op het digitale inschrijfformulier te vermelden. Vermeld daarbij ook je lidnummer (of dat van je kind) en geef in het opmerkingenveld onderaan het formulier aan of je voorkeur uitgaat naar:

  • Eén maand gratis trainen
  • Eén rugembleem of één borstembleem plus bidon

  • Als degene die jij hebt aangemeld binnen 7 dagen na de proefles besluit om lid te worden voor ten minste een half jaar, worden jullie hiervoor allebei meteen beloond.

    Inschrijven proefles


    Enthousiast geraakt en zin om te komen kijken?